Maqui berry
Toto ovoce pochází z Chile a jižní Argentiny. Jinde se mu nedaří. Plody jsou malé modro-černé bobule vzhledem podobné našim borůvkám. Již léta je pěstují indiáni kmene Mapuche, kteří je považují za magické ovoce.
Acerola
Acerola je keř, jehož zralé cihlově červené plody jsou nabité vitaminem C.
Camu camu
Plody tohoto keře vypadají jako malé citróny. Jedná se o jeden ze zajímavých přirozených zdrojů vitaminu C.
Doplněk stravy s rostlinnými extrakty, vitaminy a minerálními látkami, se sladidlem
Kompletní složení
Inulin, Gadomag+ (hořečnaté soli kyseliny citronové), barviva: z ibišku, mrkve a červené řepy, extrakt z aceroly (Malpighia glabra) 3,3 %, extrakt z camu camu (Myrciaria dubia) 3,3 %, extrakt z maqui (Aristotelia chilensis) 3,3 %, L-leucin, aroma, DL-alfa-tokoferol acetát, niacin, sladidlo: sukralóza, betakaroten, kyselina pantothenová, TriZinc citrate (citronan zinečnatý), glukonan manganatý, premix minerálních látek (měď, selen, molybden), kyanokobalamin, cholekalciferol, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, kyselina listová, biotin.
Extrakt z aceroly (Malpighia glabra) se 17 % vitaminu C
100 mg
-
Extrakt z camu Camu (Myrciaria dubia) s 20 % vitaminu C
100 mg
-
Extrakt z maqui (Aristotelia chilensis)
100 mg
-
Kyselina pantothenová
10 mg
167
Kyselina listová
200 µg
100
*RHP – referenční hodnota příjmu / - není stanoveno