Isomaltulóza
Isomaltulóza je disacharid a někdy se označuje taky jako palatinóza. Je zdrojem glukózy a fruktózy a je velmi podobný klasickému cukru. Má ale výrazně nižší glykemický index. Vyznačuje se pomalým štěpením a dále úplným využitím ve střevě, kde působí jako prebiotikum a vyživuje střevní bakterie.
Syrovátkový protein
Jedná se o protein s nejvyšší biologickou hodnotou, proto má ze všech dostupných zdrojů bílkovin nejlepší využitelnost. K jeho dalším výhodám patří rychlé vstřebávání a vysoký obsah větvených aminokyselin BCAA, což ocení hlavně sportovci. Pro ty je syrovátkový protein díky svému vyváženému aminokyselinovému spektru ideálním zdrojem bílkovin.
Kořen čekanky
Tato vláknina (inulin) získaná z čekankového kořene má velmi nízkou energetickou hodnotu a není třeba se obávat velkého hřešení. Jde o rozpustnou vlákninu a ve střevě se chová jako prebiotikum - podporuje růst prospěšných střevních bakterií, čímž zlepšuje mikrobiální rovnováhu.
Kompletní složení:
syrovátková bílkovina (29 %), rýžová instantní mouka, čekanková vláknina, kokosový prášek, rýžová křupka (rýžová mouka, přírodní aroma), isomaltulóza, lyofilizované jahody (2 %), citrusová vláknina, přírodní jahodové aroma, přírodní vanilkové aroma, jedlá sůl.